Szicsek Gyümölcsszesz És Likőr Üzem Kft., Tiszaföldvár

1 Vélemény
Szicsek Gyümölcsszesz És Likőr Üzem Kft.
Újkincsem 17.
5461 Tiszaföldvár
Jász-Nagykun-Szolnok
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A családi vállalkozás gyökerei az 1900-as évekig nyúlnak vissza, amikor Magyarországon leginkább elterjedt volt a hagyományos kisüsti pálinkafőzés. A Szicsek család pálinkafőzdéje a Kőrös folyók melletti Mezőberényben, a Viharsarokban, a család tanyáján épült fel.

 1. Contact
 2. Gallery

Cégleírás
Ital-nagykereskedelem Ital nagykereskedelme, saját szeszfőzés. Ó-Barack, 0,7-44%, Ó-Szilva, 0,7-44%, Törköly, 0,75-44%. A korszak nem kímélte az embert, a tájat. A család a háborúk és az azokat követő időszak nehézségei elől a Szolnok megyei Tiszaföldvárra települt. A vidék virágzó kultúrájú mezőgazdasága kilenc főzdét látott el gyümölccsel.
Mielőtt a család újraindíthatta volna üzemét, ismét közbeszólt a történelem. Az 1949-50-es években minden eszközt államosítottak, a családi üzemet megsemmisítették, de lehetővé tették, hogy állami alkalmazottként, egy másik üzemben újra főzhessenek Szicsek pálinkát. 1988-ban Szicsek Gyümölcsszesz- és Likőrüzem néven újraindult, folytatódott a tradíció. A kisüzem a rendszerváltó Magyarország egyik jellemző gazdasági modellje.
A pálinkafőzde az újraindulás után két évvel jelent meg a piacon termékeivel. Alkalmazkodva a fogyasztás magyar hagyományaihoz eleinte 50, 2000-től 40-45% alkoholtartalommal palackozott a cég. Az italkínálatban már a kezdetektől valamennyi termesztett gyümölcs párlata jelen volt.
Kulcsszavak:
Áruszállítás, Logisztika, Pezsgő kereskedelem, Szeszes ital, Italforgalmazás, Italnagykereskedelem, Pálinka rendelés, Élelmiszer, Ital, Sör, Bor, Palackozás, Pálinka, Pálinkafőzde, Üdítőitalok, Pálinka Vásárlás, Pálinka Webáruház, Kommersz Szeszes Italok, Minőségi Pálinka, Pálinka Műhely
Szicsek Gyümölcsszesz És Likőr Üzem Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

pst01
Szicsek

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Szicsekéknél vannak olcsóbb, gyengébb minőségű, és drágább, jó minőségű szeszes italok egyaránt. mindenki megtalálja a kedvére valót. A pálinka amit ők tudnak főzni egyértelműen kiemelendő. Én igazából nem szeretem a pálinkát, viszont a "hozzáértők" dicsérik az ők által készített nedűt.

Írjon véleményt a(z) Szicsek Gyümölcsszesz És Likőr Üzem Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Ó-KINCSEM FŐ ÚT 9.
  5430  Tiszaföldvár
 2. SZIGETI TANYA 8
  5430  Tiszaföldvár
 3. Öcsödi U. 79.
  5430  Tiszaföldvár
 4. Szolnoki Körút 3.
  5000  Szolnok
 5. Szolnoki Út 201.
  5435  Martfű
 6. BUNGE NÖVÉNYOLAJIPARI ZRT.
  5435  Martfű
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete